Verhaegen kunst en antiek

In het sprookjesachtige Begijnhof van Diest werd in 2015 een kunst- en antiekgallerij geopend. Je kon er allerlei spulletjes en mooie schilderijen van Maurtis Verhaegen op de kop tikken. We zeggen wel 'kon' want ondertussen is de gallerij helaas gesloten. Het ging om een tijdelijk project.

Logo

Een logo ontwerpen voor een antiekzaak is niet evident. Het mag niet te modern zijn, want dan past het al snel niet meer bij het thema. Te klassiek is ook niet oké want daar zit niemand op te wachten. Het resultaat was dan ook een simpele, strakke verfstreep die de toon van de gallerij (nadruk op schilderskunst) helemaal weergaf.

Website

Even werd er getwijfeld over een webshop, maar uiteindelijk werd toch gekozen voor een informatieve website die de mensen engageerde om langs te komen in het winkeltje. We kozen wederom voor een strakke look in combinatie met klassieke foto's van het interieur en antiekzaken die te koop stonden. Zoals hierboven reeds vermeld is de website ondertussen verdwenen aangezien de zaak niet meer bestaat.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!


Logo - Verhaegen kunst en antiek

 

Laat me iets weten!


Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Aarzel zeker niet en neem vrijblijvend contact met me op. Dan volgt misschien wel een goeie kop koffie of een frisse pint om te bekijken wat allemaal mogelijk is.Copyright © Spitsvogel 2017. All rights reserved.