Spitsvogel - Sam Belmans

Een bijberoep vraagt natuurlijk om een naam, logo en een website om je werk te tonen. Dit was niet van de poes :).

Naam

Een 'spitsvogel' is een energieke zangvogel die heel wendbaar en sociaal is. En dat is alles wat ik in mijn werk wil steken: veel communiceren en open praten om zo tot een krachtig resultaat te komen. Verder hecht ik veel belang aan flexibiliteit en dat straalt zo'n 'spitsvogel' ook helemaal uit. Tenslotte is het diertje ook een totem-naam bij jeugdbewegingen en mijn vriendin kreeg deze destijds op haar voorhoofd geplakt. Zij was dus een mooie inspiratiebron!

Logo

Iets simpel houden is vaak het moeilijkst. Toch probeer ik dit altijd na te streven. Ik maak er dan ook niet teveel woorden aan vuil: strak, helder, herkenbaar,...

Website

Aangezien mijn focus toch deels op webdesign en development ligt, hechtte ik veel belang aan www.spitsvogel.be . Het is tenslotte het uithangbord en moet meteen overtuigend zijn. Het is meteen ook een maatstaf voor het type websites dat ik oplever aan klanten. Kijk gerust rond!

 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!


Logo Spitsvogel Communicatie - Sam Belmans

Laat me iets weten!


Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Aarzel zeker niet en neem vrijblijvend contact met me op. Dan volgt misschien wel een goeie kop koffie of een frisse pint om te bekijken wat allemaal mogelijk is.Copyright © Spitsvogel 2017. All rights reserved.