Recupel

De nationale vzw die in België zorgt voor de correcte inzameling en verwerking van oud elektro en lampen heet Recupel. Ze hebben naast vele andere verplichtingen ook een sensibiliseringsplicht. De inwoners van België moeten geïnformeerd en aangezet worden om elektro en lampen beter te recycleren. Wij verzorgen kleinere projecten voor hen: logo's, presentaties, t-shirts, uitnodigingen,...

Logo Spartacus Run

Ter teambuilding besloot Recupel om in 2016 mee te doen aan de Spartacus Run in Boom. Ze hadden nood aan een creatief logo om de organisatie mee in de kijker te zetten op het event. Snel kwamen we met het idee 'Recusnel'. Hier zit uiteraard een knipoog in aangezien het team eerder bestond uit amateur-lopers die dit gewoon voor de lol deden. Ter info: ze haalden uiteindelijk allen de finish.

Logo 'Innovate by 2020'

Een intern project genaamd 'Innovate by 2020' moest wat meer vorm en consistentie krijgen zodat het meer ging leven. Uit de brainstorm volgde een strak logo waarbij de gekende stekker enkele elektro-schichten afvuurt. Daarnaast verzorgden we ook de dynamische powerpoint presentatie met interne links.

Uitnodigingen en flyers

Recupel organiseert verschillende events en inzamelacties. De hiermee gepaard gaande flyers en kleinere communicatie-uitingen nemen wij voor onze rekening. Het gaat van de uitnodiging van hun 15-jarig bestaan, tot een flyer rond een GSM-inzamelactie in het stadion van Zulte-Waregem.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!


Logo Spartacus run - Recupel

 

Logo Innovate by 2020 - Recupel

 

Uitnodiging 15 jaar Recupel - Recupel

 

Laat me iets weten!


Denk je dat ik iets voor je zou kunnen betekenen? Aarzel zeker niet en neem vrijblijvend contact met me op. Dan volgt misschien wel een goeie kop koffie of een frisse pint om te bekijken wat allemaal mogelijk is.Copyright © Spitsvogel 2017. All rights reserved.