Filips Willem 2018 - Stad Diest

Diest is een oranje-stad met een enorm rijke geschiedenis. Zo ligt prins Filips Willem van Oranje in 2018 al 400 jaar begraven in de Sint-Sulpitius kerk. Dat moet uiteraard gevierd worden met een feestjaar! Diest mag zich klaarmaken voor een knappe tentoonstelling in de Lakenhalle, de kerk en het museum De Hofstadt. Daarnaast wordt er een feestkalender opgesteld die heel het jaar door gevuld zal worden met als climax een feestweekend midden mei.

Campagnebeeld

De briefing was duidelijk: een campagnebeeld dat het feestjaar aankondigt waarbij gebruik gemaakt moet worden van een foto van het schilderij van Filips Willem. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om een moderne versie uit te tekenen die het geheel meteen wat minder klassiek maakt. Oranje is uiteraard de hoofdkleur en zal meteen opvallen in het straatbeeld van Diest en omstreken.

Website

Een campagnebeeld of affiche blijft natuurlijk slechts een communicatiemiddel. De website www.filipswillem2018.be zal vanaf oktober 2018 het hart van de campagne worden. Alle informatie zal hierop terug te vinden zijn: achtergrondinfo over Filips Willem, tentoonstellingen, feestkalender,...
De vormgeving ligt helemaal in lijn met het campagnebeeld om de consistentie maximaal te houden.

Andere communicatiemiddelen

Het campagnebeeld moet overal aanwezig zijn en meteen herkend worden. Er zijn dan ook een heel pak afgeleiden: affiche, flyer, vlaggen, brochure, bier-etiket, tickets, glas,... Iedereen zal Filips Willem leren kennen, in een fris jasje dan toch :-)

 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!


Campagnebeeld Filips Willem 2018 - Stad Diest


Tickets tentoonstelling Filips Willem


Laat me iets weten!


Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Aarzel zeker niet en neem vrijblijvend contact met me op. Dan volgt misschien wel een goeie kop koffie of een frisse pint om te bekijken wat allemaal mogelijk is.Copyright © Spitsvogel 2017. All rights reserved.