Coach Julie

Een eigen praktijk (ACT, mindfulness, workshops, praatgroepen) uit de grond stampen in coronatijden is niet evident. Julie besloot dit toch te doen en wij hielpen haar daar graag bij. Het logo moest stijlvol zijn, met zacht groene kleuren én ook nog iets betekenen. Na een brainstormsessie landden we meteen. De focus in het logo ligt op U, op de persoon zelf. De slogan maakte het geheel af 'Op weg naar een bewust leven.'

 

De klik zat goed en daarom gingen we ook aan de slag met de website van Coach Julie. Het is een plaatje geworden (al zeggen we het zelf) waar je naast leuke updates van Julie, ook essentiële oliën kan bestellen. 

 

Next steps zijn: een leuke folder opmaken, een mooi sticker ontwerpen voor de achterruit van de auto van Julie & een gevelbordje laten maken op maat voor haar praktijk.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op!


Website Coach Julie

 

Logo Coach Julie

 

Website Coach Julie

 

Laat me iets weten!


Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Aarzel zeker niet en neem vrijblijvend contact met me op. Dan volgt misschien wel een goeie kop koffie of een frisse pint om te bekijken wat allemaal mogelijk is.


Copyright © Spitsvogel 2021. All rights reserved.